CULTIVATING THE SENSES
WITH SAVOIR-FAIRE
Home page > COMPANIES SIAL 2016

COMPANIES SIAL 2016

list of all the companies on the SIAL 2016


  • AUGIER ET FILS

    Miel, Pain d’épices, Nonnettes, Bonbons

    130 rue des Ormeaux 84110 Vaison la Romaine - contact@augier.eu - Tél.: 04 90 36 03 21 - www.augiermiel.com - Contact : Philippe Roche

    For over 80 years, Augier et fils has been producing and retailing artisan honeys in the heart of Provence. in 1929, beekeeper Louis started harvesting nature’s most precious golden nectar (...)

    More
  • BISCUITERIE DE PROVENCE

    Biscuiterie

    ZA Les Grands Prés - 26110 St Maurice sur Eygues - FRANCE - Tél. 04 75 26 02 98 - contact@biscuiteriedeprovence.com - www.biscuiteriedeprovence.com - Contact: M. Frank BEDOUIN / Directeur général - Mme Isabelle AUDRY / Assistante commerciale

    Located in Provence, the family company Biscuiterie de Provence devotes all its know-how and passion to creating and manufacturing high quality biscuits and cakes. Traditionally made, all these (...)

    More
  • CALISSONS LEONARD PARLI (English)

    Confiserie

    35 avenue Victor Hugo, 13100 Aix-en-Provence Phone : 04 42 26 05 71 Mail : leonard-parli@wanadoo.fr Website : www.leonard-parli.com Contact : Renée MAUCORT (Head of the company)

    The Manufacture of Calissons has been run by the same family since 1874 and its know-how passed from generation to generation. The secret formula has been respected throughout. Our company is (...)

    Lire plus
  • CAMA Services

    Industrie Agro-alimentaire (fruits et légumes)

    260 chemin du pont 13750 Plan d’Orgon - Tél. 04 90 73 97 31 - lesoriginelles84@gmail.com - www.lesoriginelles.fr - Catherine Espoullier

    Lancée en 1995 la marque Les Originelles est née de l’envie de son fondateur, Guy Espoullier, de développer la consommation de fruits et légumes frais et français grâce à la commercialisation de (...)

    More
  • CELLIER DES DAUPHINS

    VINS

    Route de Nyons – BP 16 - 26790 TULETTE - Tél. 0033 (0)4.75.96.20.55 - s.petermann@cellier-des-dauphins.com - www.cellier-des-dauphins.com - Contact: STEFFEN PETERMANN

    Cellier des Dauphins is the first brand of Appellation Contrôlée in France and is much famous for its specific and original bottle shape. Our group of eleven co-operatives representing 30% of the (...)

    More
  • CEPASCO SPIGOL : SPIGOL - ESPIG - Valentine & Patachou

    Spices’s specialit since 1876 and baking auxiliary supplier.

    25 avenue de Coulin - BP 125 - 13881 GEMENOS - Tél. +33 (0)4 42 32 23 23 - spigol@spigol.com - www.spigol.com - Contact : Emilie LEDRU (marketing product manager)

    Genuine specialist of spices, since 1876, Cepasco Spigol is a company which is specialized in the production and commercialization of worldwide spices. Fortified by an ancestral knowledge, the (...)

    Spigol Valentine & Patachou Espig
    More
  • COMMUNAUTÉ DE COMMUNES VALLÉE DES BAUX-ALPILLES

    EPCI - Etablissement Public de Coopération Intercommunale

    2, avenue des écoles – 13520 Maussane-les-Alpilles (PROVENCE - FRANCE) - Tél. +33 (0)4 90 54 54 20 - Contact : Matthieu BAMEULE - matthieu.bameule@ccvba.fr - www.ccvba.fr

    Communauté de communes Vallée des Baux-Alpilles is a French district council located in Département des Bouches-du-Rhône part of the Provence-Alpes-Côte d’Azur region. Saint-Rémy de Provence is the (...)

    More
  • COMMUNAUTÉ D’AGGLOMÉRATION ARLES CRAU CAMARGUE MONTAGNETTE

    Collectivité Territoriale

    5 rue Yvan Audouard, cité Yvan Audouard 13200 ARLES - Tél. 04 86 52 60 66 - economie@agglo-accm.fr - www.agglo-accm.fr - Contact : Charlotte Pronko

    The conurbation ACCM is situated in Provence in the South of France. Its territory, the vastest of metropolitan France with exceptional heritage and environment, extends over 6 municipalities (...)

    More
  • CONFIT DE PROVENCE

    Confitures

    5135 route d’Avignon – La Petite Calade 13540 PUYRICARD - Tél. 04 42 96 64 88 contact@confitdeprovence.com - www.confitdeprovence.com Contact: Pascal LEPOUTRE : Directeur général / Guy PETER : Directeur commercial

    Since 1980, Confit de Provence has held a leading position in the French jam market, offering its clientele high quality raw materials, with a unique know-how and an excellent service. You may (...)

    More
  • CONSERVERIE AU BEC FIN

    50 avenue de Valensole - RD 98 – BP 31 - 83311 COGOLIN Cedex - Tél. +33 (0)4 94 55 74 44 - conserverie@au-bec-fin.com - www.au-bec-fin.com - Contact: Marie FRANQUEZA : Directrice générale - Michel DALLARI : Président Directeur Général

    More

0 | 10 | 20 | 30